Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Revolta taximetriștilor clujeni după accidentul de pe str. Horea. Ce a făcut Poliția Rutieră?

Clubul Taximetriștilor Cluj s-a revoltat în urma accidentului de aseară de pe str. Horea și susține că astfel de evenimente au loc din cauza poliției rutiere din oraș.

”O persoană a decedat din cauza lor,chiar in centrul orasului! Cum este posibil ca intr-un oras mic cu străzi mici sa se întâmple așa ceva?? Este din cauza ca ei nu sunt niciodată pe traseu, iar acuma două zile tot efectivul de poliție din Cluj erau pentru taximetriști , din pct lor de vedere cei mai mari infractori . Iar pe de altă parte șoferii umblă băuti si drogați chiar prin centrul orașului! Vi se pare normal??”, s-au întrebat taximetriștii

Ei spus că în ultimii doi ani în noaptea de Revelion au văzut nu unul, ci zeci de șoferi băuti, dar nici o mașină de poliție în tot Clujul!

”Asta ii prevenție?? Sa stai in secție si in mașină pe ceva alee unde nu te vede nimeni?
Iar odată pe lună stați ascunși prin boscheti cu pistolul de radar?? Si chemați toate efectivele pentru niste taximetriști?? Aceiași taximetriști care au primit prelungirea autorizației de curând,însemnând că toate actele sunt in regulă! Ce sa mai vorbim de sancționarea pe baza OUG 49 când mor tinerii din cauza a celor băuti si drogați care conduc liniștiți prin CENTRUL ORAȘULUI! Rușine #IPJ #Cluj”, au mai scris taximetriștii.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Avion Tarom pe Aeroportul Cluj, 1975. “Avion cu motor, ia-mă şi pe mine-n zbor”

Avion Tarom pe Aeroportul Cluj, 1975. "Avion cu motor, ia-mă şi pe mine-n zbor". O imagine din 1975 de pe...

Închide