Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

VIDEO. Căţeluşa violată, ţinută în ploaie şi frig. Voluntarii unei asociaţii s-au revoltat!

Căţeluşa violată, ţinută în ploaie şi frig. Reprezentanţii asociaţiei pentru protecţia animalelor Kola Kariola, au mers astăzi la Turda, alături de doi poliţişti, pentru a vedea care este starea căţeluşei violată de proprietar. Ei au dorit să o ia pe căţeluşă, dar au întâmpinat probleme.

 „Căteluşa abuzată se află într-un ţarc, afară!!!! În frig de 2 grade!!!! Fără asistenţă veterinară!!!!! Care nu e gradina zoo, este dezafectată!!! Căţeluşa abuzată sexual se afla aici adusă de către poliţie, iar acum se doreşte să o mute la adăpostul public Turda!!!! ”, au scris pe Facebook,cei de la Kola Kariola.

În cele din urmă cățelușa a ajuns într-un adăpost privat. Acum se aşteaptă o decizie a procurorului de caz.

“Eu vreau, dr. Ciobanu vrea, Directorul Dsvsa Cluj vrea si dupa cum vedeti si catelusa vrea. Nu-mi ramane decat sa astept cu sufletul la gura raspunsul procurorului de caz, cel care hotaraste unde ajunge catelusa.
Acum este in adapostul privat al dr-lui Ciobanu. M-am asigurat ca nu mai sta in cusca, ca are apa si mancare. I-am oferit o scurta portie de mangaiere si i-am promis ca voi face tot ce-mi sta in putere sa ajunga in grija mea!
Domnii politisti si procurori cred ca ar trebui sa-mi ia in seama cererea pentru ca inclusiv dr. Ciobanu le-a comunicat organelor de ancheta faptul ca nu poate asigura catelusei ingrijirea adecvata.
I-as ruga si pe ceilalti reprezentanti ai asociatiilor care si-au aratat intentia sa preia catelusa prin cereri catre DVS sa renunte, mai mult au incurcat lucrurile decat sa le rezolve si in plus de asta nu prea i-am vazut pana astazi! Nici pe la DSV, nici la politie, zoo, parchet,nici pe la catelusa…mi-as dori sa fie la psihopat la poarta sa se ocupe si de situatia lui, eu nu mai pot fi si acolo!!
Si chiar asa! Trebuie facute presiuni si ca acest psihopat sa fie privat de libertate. Este un pericol public!”, au mai transmis cei de la Kola Kariola.

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Citeşte şi:

INCREDIBIL!!! Bărbat din comuna Luna, acuzat că şi-a violat cățelușa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Distracție la înălțime. Winter Tour, pentru prima dată la Mărișel

Se anunță un sfârșit de săptămână cu multă distracție la zăpadă pentru clujeni. Winter Tour, cel mai mare festival de...

Închide