Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

VIDEO. Clujeni blocaţi în munți, salvați de jandarmii din Alba

Clujeni blocaţi în munți, salvați de jandarmii din Alba. Vineri seara, în urma unui apel la Serviciul unic 112, un echipaj de jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Șugag împreună cu 3 lucrători ai Salvamont Alba au intervenit pentru a sprijini un grup de 16 turiști care se deplasa de la domeniul schiabil Șureanu spre Mănăstirea Oașa.
Aceștia au rămas blocați pe gheață și zăpadă pe un drum forestier din apropierea domeniului schiabil. Au fost ajutaí de jandarmii din Alba să iasă.

Totodată, astpzi, mai multe persoane din județele Alba, Cluj și Hunedoara, care au venit la schi la domeniul schiabil Șureanu, au fost sprijinite de jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Judetean Alba, care asigură măsurile de ordine publică la competiția organizată pe domeniul schiabil-Cupa de schi Șureanu, ediția a II-a. Persoanele în cauză au întâmpinat probleme din cauza mașinilor neechipate corespunzător sezonului.
Astfel, astăzi începând de la ora 10:00 până la ora 14:30, 4 mașini au fost tractate de la Luncile Prigoanei până la Poarta Raiului, iar pentru 4 mașini s-a intervenit pentru a fi scoase din șant după ce s-au blocat în zăpadă, informează Jandarmeria Alba.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Pomi și arbuști fructiferi, stoloni căpșuni, trandafiri, de vânzare la USAMV Cluj-Napoca

Stațiunea de Cercetări Horticole a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca anunță punerea în vânzare a...

Închide