Ultima actualizare: Wednesday at 11:08
Locale

Drumul județean Gârbău – Aghireș – Leghia intră în reparații

Drumul județean Gârbău – Aghireș – Leghia intră în reparații.

Consiliul Județean Cluj a demarat lucrări de întreținere ce vizează un sector în lungime de 22,45 kilometri al drumului județean 108C Gârbău – Aghireș – Leghia. Acestea se derulează pe tronsonul cuprins între pozițiile kilometrice 5+600 şi 28+050.

În cadrul acestora, pe sectorul în lungime de 4,1 kilometri situat între pozițiile 23+950 și 28+050, lucrările se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic și realizarea de șanțuri și acostamente. În această fază, a fost deja așternut covorul asfaltic pe o lungime de peste doi kilometri, pe un sens de circulație.

În ceea ce privește lucrările de întreținere care vizează întreg sectorul de drum, în lungime de 22,45 kilometri, acestea mai prevăd operațiuni constând în plombări și burdușiri.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Îmbunătățirea infrastructurii acestui drum județean va contribui semnificativ la fluidizarea traficului din zonă și la asigurarea unei circulații normale, în condiții de siguranță, spre Cluj-Napoca. Totodată, va fi asigurată o legătură rapidă între drumurile naționale DN1 și DN1F, căile principale de acces spre județele Bihor (DN 1), respectiv Sălaj (DN 1F)”.

***
Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Drumul județean Gârbău – Aghireș – Leghia intră în reparații

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
5 oferte depuse pentru proiectarea și execuția sectorului de autostradă Nușfalău – Suplacu de Barcău

5 oferte depuse pentru proiectarea și execuția sectorului de autostradă Nușfalău – Suplacu de Barcău. Luni, 09 martie 2020, a...

Închide