Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

DSP Cluj. Viermele de la spitalul de copii nu a apărut din vina spitalului

DSP Cluj. Viermele de la spitalul de copii nu a apărut din vina spitalului. În cursul zilei de 02.03.2020, ca urmare a anchetei interne desfășurată în cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii și a controlului efectuat de DSP Cluj, reperezentanții instituțiilor face următoarele precizări: 

  • S-a urmărit trasabilitatea produsului alimentar incriminat (pate de pui) de la depozitul de alimente până la salon.  Nu s-au constatat neconformitați în modul de depozitare al alimentelor. Aspectul conservelor și igiena oficiului alimentar au fost corespunzătoare. De la bucatărie alimentul în cauză a fost adus în ambalaj original. În oficiul alimentar al secției unde a fost porționat și distribuit în termen de 15 min de la deschidere, fără a prezenta urme de degradare. S-a verificat termenul de valabilitate a conservei respective acesta fiind 2023.
  • Au fost intervievați mai mulți părinți care au consumat aceeași mâncare (pate) fără a exista reclamații.
  • Recipientul pe care l-a folosit pentru păstrarea cinei (fără ca aceasta să fie consumată imediat) a fost anterior depozitat într-un sertar cu mere păstrate timp de mai multe zile.
  • În salon există frigider pentru depozitarea alimentelor.
  • În momentul servirii cinei mama nu a reclamat personalului care distribuie cina deficiențe privind calitatea alimentului, și nici ulterior nu au fost anunțate cadrele medicale din secție asupra incidentului, mama optând pentru trimiterea imaginilor afirmativ unei prietene.
  • Mama a fost solicitată să depună o sesizare oficială, dar a declarat în scris că nu dorește să depună plângere.

 

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

DSP Cluj. Viermele de la spitalul de copii nu a apărut din vina spitalului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Trafic blocat pe Donath. S-a răsturnat în mijlocul drumului

Trafic blocat pe Donath. S-a răsturnat în mijlocul drumului. Traficul a fost îngreunat în această dimineață pe strada Donath. Un...

Închide