Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTO. Șobolan surprins în saloanele Spitalului de Copii din Cluj-Napoca

FOTO. Șobolan surprins în saloanele Spitalului de Copii din Cluj-Napoca. Deputatul USR Emanuel Ungureanu a postat pe facebook mai multe fotografii cu animalul care a și primit un nume din partea pacienților: ”Dominic”. Șobolanii se pare că sunt o apariție nu tocmai rară în incinta spitalului.

”Copiii operați pe secția de Chirurgie din cadrul Clinicii Pediatrie 1 s-au întâlnit în luna noiembrie a anului trecut cu acest șobolan care vizita destul de des vitrina cu bunătăți de pe culoarul infect de la intrare. L-au poreclit Dominic.

Seara, mamele îngrozite, le-au interzis odraslelor să părăsească saloanele pentru că pe scări se jucau ploșnițele și șobolanul Dominic. Zilele acestea se pare că vietățile au revenit în spital cu ocazia zilei de 1 Martie.

Am adăugat la imaginile terifiante cu ploșnițele și șobolanii din spital, pătuțurile înguste și complet nepotrivite pentru mame și copii”, a spus Emanuel Ungureanu.

Deputatul cere de îndată demiterea managerului Spitalului Clinic Clinic de Copii Cluj-Napoca, Cornel Aldea și a lui Mihai Moisescu, șeful DSP Cluj.

Emanuel Ungureanu a mai afirmat că este urgent să fie construit în Cluj-Napoca un spital de copii monobloc.

Corpul de control al Președintelui Cosniliului Județean Cluj face verificări la Spitalul de Urgență pentru Copii, ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, surprinse în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca, Secția Clinică de Pediatrie Nr. 1, de pe Calea Moților, nr. 68, imagini ce indică o posibilă încălcare a normelor alimentare.

Un tătic ar fi filmat mâncarea infestată cu viermi servită la spital.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
La 8 școli din Cluj sunt oprite cursurile din cauza gripei

La 8 școli din Cluj sunt oprite cursurile din cauza gripei. La nivel național, un număr de 2.144 de elevi...

Închide