Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Singura clinică de psihiatrie pediatrică din Transilvania, modernizată cu bani europeni

Singura clinică de psihiatrie pediatrică din Transilvania, modernizată cu bani europeni. Consiliul Județean Cluj a publicat în S.E.A.P. documentația de atribuire a contractului de achiziție publică ce vizează proiectarea, asistența tehnică și execuția lucrărilor de extindere și modernizare a ambulatoriului Clinicii de Psihiatrie Pediatrică, secție externă a Spitalului Județean de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca.

Valoarea contractului este de 16.665.022,52 lei, deschiderea ofertelor urmând a avea loc în data de 19 martie a.c., ora 15.00. Criteriul de atribuire este „cel mai bun raport calitate-preț”.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Investițiile noastre în sănătate continuă în ritm accelerat. Satisfacția este cu atât mai mare cu cât modernizăm și extindem cu fonduri europene. Degrevăm astfel bugetul județului de o sumă considerabilă pe care o vom folosi tot în beneficiul pacienților clujeni”.

Clădirea în care funcționează în prezent Secția clinică de psihiatrie pediatrică este situată pe strada Ospătăriei din Cluj-Napoca. Găzduind inițial o creșă, imobilul nu corespunde, din punct de vedere al spațiului, cerințelor unei unități sanitare de profil. Cu un regim de înălțime P+E și o suprafață construită desfășurată de doar 736 mp, clădirea nu oferă posibilitatea respectării circuitelor funcționale specifice.

Pentru a rezolva această problemă, Consiliul Județean a depus și câștigat în anul 2019 un proiect european în valoare de 19.291,849,57 lei prin care se urmărește modernizarea și extinderea actualului imobil, atât pe verticală, cât și pe orizontală.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Singura clinică de psihiatrie pediatrică din Transilvania, modernizată cu bani europeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. O autoutilitară ce transporta un butoi cu motorină a ars în Ciurila

O autoutilitară ce transporta un butoi cu motorină a ars în Ciurila. O autospecială pentru stins incendii a fost alertată,...

Închide