Ultima actualizare: ieri, 11:08
Locale

Tânăr din Ceanu Mare dispărut de 8 zile. Sunați la poliție dacă îl vedeți

Tânăr din Ceanu Mare dispărut de 8 zile. Sunați la poliție dacă îl vedeți. Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Ceanu Mare, sat Bolduț, județul Cluj, a plecat la data de 10 martie de la o stână, situată în localitatea Calna, județul Cluj, iar de atunci nu a mai putut fi contactat.

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 10 martie a.c., ZAHARCO ADRIAN, în vârstă de 33 de ani, din comuna Ceanu Mare, sat Bolduț, județul Cluj, a plecat de la o stână situată pe raza localității Calna, iar de atunci nu a mai putut fi contactat.

SEMNALMENTE – înălțime 1,90 m, 75-80 kg, constituție atletică, față ovală, buze subțiri, bărbia lată, ochi căprui, ten de culoare deschisă.

La momentul plecării acesta era îmbrăcat cu pantaloni tip blue jeans (albaștri), geacă de culoare verde-închis cu guler de blană, cizme de cauciuc de culoare verde-închis și șapcă de culoare neagră.

 

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Femeie cercetată după ce a îmbrățișat un bărbat în gara din Cluj-Napoca

Femeie cercetată după ce a îmbrățișat un bărbat în gara din Cluj-Napoca. La data de 17 martie a.c., în jurul...

Închide