Ultima actualizare: Wednesday at 11:08
Locale

VIDEO. Clujeancă prinsă în timp ce înșela prin metoda accidentul

VIDEO. Clujeancă prinsă în timp ce înșela prin metoda accidentul. Polițiștii clujeni au identificat și depistat o femeie bănuită de comiterea mai multor înșelăciuni prin metoda Accidentul. În urma depistării, prejudiciul creat a fost recuperat în proporție de 90%.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul Secției 8 Poliție Rurală Huedin, au identificat o femeie în vârstă de 28 de ani, din comuna Jucu, bănuită de comiterea infracțiunii de înșelăciune prin metoda ,,Accidentul”.

Conform probatoriului administrat, în perioada 15 februarie – 28 martie a.c., cea în cauză ar fi participat la comiterea mai multor fapte de înșelăciune. A cauzat un prejudiciu total de peste 38.700 de lei.

Ieri, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au depistat-o pe femeie pe raza municipiului Cluj-Napoca. În urma percheziției corporale efectuate, asupra femeii a fost găsită și ridicată suma de 12.500 de lei. Totodată, polițiștii au mai recuperat 21.400 de lei, bani proveniți din înșelăciuni. Astfel, prejudiciul total a fost recuperat în proporție de 90%.

Victimă 1- o bătrână de 92 de ani

Din investigații a reieșit că, la data de 27 martie a.c., cea în cauză s-a deplasat la domiciliul unei femei de 92 de ani, din Cluj-Napoca.  De acolo a ridicat suma de 3.500 de lei.

Victimă 2 – bătrână de 78 de ani

De asemenea, la data de 28 martie a.c., s-a deplasat la domiciliul unei persoane de 78 de ani, din Cluj-Napoca. De această dată  a preluat 32.000 de lei.

Victimă 3 – bătrână de 89 de ani

În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au stabilit că femeia ar mai fi comis o faptă de înșelăciune, prin aceeași metodă, în luna februarie a acestui an. Astfel, la data de 15 februarie, ar fi prejudiciat o femeie de 89 de ani, din Cluj-Napoca, cu suma de 3.200 de lei.

Anterior, persoanele vătămate au fost contactate telefonic, fiind anunțate că fiii acestora au fost implicați în accidente rutiere. Spunând că necesită intervenții chirurgicale, motiv pentru care le-au fost solicitați bani.

Femeia a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca. A fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Pentru comiterea infracțiunii de complicitate la înșelăciune, în formă continuată.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a femeii, precum și pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a celorlalți participanți.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

VIDEO. Clujeancă prinsă în timp ce înșela prin metoda accidentul

Metoda “Accidentul” la Cluj. Şarlatan prins în timp ce lua bani de la un bătrân

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO/VIDEO. Primăria a început acțiunile de dezinfecție a tuturor blocurilor de pe raza municipiului Cluj-Napoca

FOTO/VIDEO. Primăria a început acțiunile de dezinfecție a tuturor blocurilor de pe raza municipiului Cluj-Napoca. În ședința de Consiliu local...

Închide