Ultima actualizare: 5.5.2023
130 de clujeni transportați în week-end cu izoleta în carantină sau la spital
Locale

23 de clujeni transportați cu izoleta în ultimele 24 de ore

23 de clujeni transportați cu izoleta în ultimele 24 de ore. În domeniul situațiilor de urgență au fost implicate 34 de cadre ale ISU Cluj în acțiunile de împiedicare a răspândirii noului tip de coronavirus, precum și în activități specifice Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției.

În ultimele 24 de ore, a fost asigurat transportul pentru 23 de clujeni, în condiții de izolare biologică. Cu mijloace de transport SMURD, spre locurile de carantină sau către unitățile spitalicești.

La această dată avem 534 persoane în carantină și 4.276 persoane în autoizolare la domiciliu. Începând cu data de 02.04.2020, capacitatea de testare a aparatelor operaționale va fi de aproximativ 700 probe/zi.

De asemenea, au fost oferite informații medicale prin intermediul a 600 de apeluri venite din partea clujenilor, care le-au solicitat prin linia telefonică dedicată COVID-19 (0364 430 030).

Reamintim tuturor cetățenilor că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni al căror cuantum crește substantial începând cu data de 03.04.2020, conform Ordonanței de Urgență nr. 34 din 26.03.2020 și, foarte important, necunoașterea legii nu poate fi invocată ca scuză. Tocmai de aceea, recomandăm tuturor să se informeze și să se informeze doar din surse oficiale.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

23 de clujeni transportați cu izoleta în ultimele 24 de ore

130 de clujeni transportați în week-end cu izoleta în carantină sau la spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Bărbat căutat de polițiștii clujeni după ce a fugit din spital. Are probleme respiratorii

Bărbat căutat de polițiștii clujeni după ce a fugit din spital. Are probleme respiratorii. La data de 1 aprilie a.c.,...

Închide