Ultima actualizare: 3.4.2024
Clujul are în spitale încă 14 persoane infectate cu Coronavirus față de ziua de ieri
Locale

62 de clujeni depistați cu coronavirus. Cu 5 mai mulți decât ieri

62 de clujeni depistați cu coronavirus. Numărul acestora a crescut cu 5 față de ieri.

Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: 547 persoane în carantină, 4.521 persoane în autoizolare la domiciliu, 62 persoane depistate pozitiv, internate în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca și Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie ,,Leon Daniello” Cluj-Napoca.

În domeniul situațiilor de urgență au fost implicați 64 de lucrători ai ISU, SAJ și operatori privați, care furnizează servicii de asistență medicală în prespital, în acțiunile de împiedicare a răspândirii noului tip de coronavirus, precum și în activități specifice Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției. În ultimele 24 de ore a fost asigurat transportul pentru 83 de cetățeni români, reîntorși pe aeroportul din Cluj-Napoca, în condiții de izolare biologică, spre locurile de carantină sau către unitățile spitalicești.

De asemenea, prin linia telefonică dedicată COVID-19 (0364 430 030), peste 970 de clujeni au primit informații direct de la personalul medical desemnat de către Direcția de Sănătate Publică în acest sens.

Nu uitați! Apelați 112 – Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă, numai în cazuri de urgenţă, care necesită intervenţia promptă a structurilor specializate pentru soluţionarea acelui eveniment.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

62 de clujeni depistați cu coronavirus. Cu 5 mai mulți decât ieri

Cum arată aparatura pentru detectarea Coronavirusului, donată de USAMV Cluj

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Consiliul Județean a deschis un magazin de produse alimentare on-line

Consiliul Județean a deschis un magazin de produse alimentare on-line. Consiliul Județean Cluj lansează magazinprodusdecluj.ro, o platformă on-line destinată comercializării...

Închide