Ultima actualizare: Wednesday at 13:24
100 de clujeni amendați ieri pentru nerespectarea ordonanțelor militare
Locale

Amenzi în valoare de 464.600 de lei în ultimele 24 de ore la Cluj

Amenzi în valoare de 464.600 de lei în ultimele 24 de ore la Cluj. La data de 6 aprilie, 660 de polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari au acționat integrat pe raza județului Cluj, pentru impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgență.

🔴 Au fost efectuate acțiuni în trafic, controale la locațiile de carantinare/izolare, verificări în scopul respectării interdicțiilor impuse pe timpul stării de urgență de către societățile comerciale/persoanele fizice autorizate, precum și acțiuni de menținere a ordinii publice.
🔴 A fost verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 650 de persoane din județul Cluj, iar 48 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost controlate.
🔴 De asemenea, au fost derulate 272 de acțiuni de verificare a locațiilor de carantinare/izolare.
🔴 În domeniul situațiilor de urgență au fost implicați 113 de lucrători ai ISU în acțiunile de împiedicare a răspândirii noului tip de coronavirus, precum și în activități specifice Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției.
🔴 În ultimele 24 de ore, au fost întreprinse măsuri pentru transportul a 15 persoane reîntoarse în țară, spre locațiile de domiciliu, în vederea intrării în carantină sau autoizolare.
🔴 În ultimele 24 de ore au fost constatate 108 de contravenții, valoarea sancțiunilor fiind de 464.600 de lei. Majoritatea sancțiunilor au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației conform Ordonanței Militare în vigoare.

Amenzi în valoare de 464.600 de lei în ultimele 24 de ore la Cluj. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
360 de cazuri noi de coronavirus. 274 de pacienți sunt la terapie intensivă

360 de cazuri noi de coronavirus. 274 de pacienți sunt la terapie intensivă. Până astăzi, 7 aprilie, pe teritoriul României,...

Închide