Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Anunț important pentru fanii UNTOLD&NEVERSEA 2020: Posesorii de abonamente le pot transforma gratuit pentru viitoarele trei ediții

Organizatorii festivalurilor UNTOLD și NEVERSEA, de la Cluj-Napoca, respective Constanța, au anunțat azi că nu sunt, încă, anulate dar că, indiferent ce se va întâmpla cu edițiile din 2020, persoanele care au cumpărat bilete și abonamente le pot transforma, gratuit, în abonamente sau bilete Anytime, valabile timp de trei ediții.

”Singurele certitudini sunt faptul că, în acest moment, festivalurile UNTOLD și NEVERSEA nu sunt anulate și că reprezintă, în acest an, speranța și miracolul în care cred foarte mulți oameni. Față de acești oameni frumoși, care cred în noi și care au cumpărat deja zeci de mii de abonamente, avem datoria de a îi asigura că, indiferent de ce se va întâmpla cu edițiile UNTOLD și NEVERSEA în 2020, investiția pe care au făcut-o în bucuria de a fi prezenți la cele două festivaluri nu se pierde! Astfel, anunțăm că toți fanii UNTOLD și NEVERSEA, care sunt în prezent posesori de abonamente sau bilete pentru ediția 2020, au posibilitatea să își transforme, gratuit, abonamentele sau biletele din acest an în abonamente sau bilete Anytime, valabile timp de 3 ediții”, au anunțat reprezentanții festivalurilor.

Toți cei care au achiziționat deja un abonament, de orice fel, chiar și bilet de o zi, pot opta pentru schimbarea acestuia în Anytime, care asigură accesul la una din următoarele 3 ediții de festival, indiferent de data la care va avea loc, inclusiv în acest an.

Abonamente Anytime puse în vânzare

Toate caracteristicile abonamentului inițial rămân aceleași, în continuare, iar termenul de schimbare în Anytime este valabil 10 zile, începând cu data de luni, 27 aprilie 2020, existând două modalități de modificare, prima fiind automată, din platforma de check-in, iar cea de-a doua manual, din site-urile UNTOLD și NEVERSEA.

Tot începând de luni sunt disponibile la vânzare numai abonamente Anytime – General Access și VIP cu prețuri de la 174 euro + taxe și 399 euro + taxe pentru UNTOLD și între 136 de euro + taxe și 210 de euro + taxe pentru NEVERSEA.

NEVERSEA trebuia să aibă loc în perioada 2-5 iulie iar UNTOLD între 30 iulie – 2 august.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Un șofer de la poșta din Huedin a fost depistat cu coronavirus

Un angajat al poștei din Huedin a fost depistat cu coronavirus. Este vorba despre un șofer. Potrivit prefectului la Huedin...

Închide