Ultima actualizare: 3.4.2024
primaria floresti
Locale

Candidatul ProRomânia Florești îi cere lui Șulea să anuleze mai multe amenzi date pentru comentarii pe Facebook

Candidatul ProRomânia Florești îi cere lui Șulea să anuleze mai multe amenzi date pentru comentarii pe Facebook. PRO România Cluj îi solicită primarului Horia Petru Șulea, condamnat penal în primă  instanță la trei ani de închisoare cu suspendare, să stopeze acțiunile dictatoriale de  amendare a cetățenilor din Florești pentru criticile sau sesizările formulate online.

”Suntem consternați că în anul 2020, într-un regim democratic, primarul celei mai mari  comune din țara noastră are astfel de preocupări care trădează trăsături narcisistoparanoice, în loc să acorde atenție implementării măsurilor pentru prevenirea răspândirii  noului coronavirus sau gospădăririi acestei comunități care, pe bună dreptate, devine tot  mai vocală cu privire la problemele cu care se confruntă”, declară liderii PRO România Cluj.

”Domnule viitor fost-primar Horia Șulea, vă amintesc că nu suntem într-o dictatură și că  libertatea de exprimare reprezintă un drept al cetățenilor acestei țări, un drept câștigat cu  sânge acum 30 de ani. Nu voi mai asista indiferent la modul în care vă bateți joc de acest  drept al floreștenilor. Ne-ați testat îndelung răbdarea tuturor, e de înțeles că unii au  răbufnit și și-au vărsat frustrările online. Veți fi cu siguranță taxat la vot pentru acest  comportament, dar până atunci, în primă etapă, vă solicit public să anulați amenzile pe care  le-ați dat unor cetățeni din comuna noastră pentru că și-au exprimat online nemulțumirile  cu privire la administrația dumneavoastră”, transmite Radu Fărcaș, candidatul PRO România la Primăria Florești.

Reprezentanții PRO România iau în considerare să sesizeze Avocatul Poporului cu privire la
situația creată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Spitalul Clinic de Recuperare folosește o soluție de videoconferințe pentru a proteja personalul coronavirus

Spitalul Clinic de Recuperare folosește o soluție de videoconferințe pentru a proteja personalul coronavirus. Cei peste 700 de medici și...

Închide