Ultima actualizare: 15.11.2023
Locale

Consiliere psihologică gratuită pentru medici oferită de UMF Cluj-Napoca

În această perioadă în care contribuția fiecăruia este importantă pentru depășirea situației generate de pandemia COVID-19, Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca sprijină personalul medical şi prin specialiștii săi din cadrul Centrului de Consiliere Psihologică.

”Echipa este formată din cadre didactice ale universității, profesioniști în domeniul sănătății mintale, care lucrează în cadrul Centrului de Consiliere Psihologică, ori colaborează pe bază de voluntariat, şi este disponibilă de luni până duminică în intervalul orar 8:00-20:00”, a arătat azi conducerea UMF.

Personalul din sănătate care doreşte suport ori consiliere psihologică poate lua legătura cu specialiștii universităţii la adresa de e-mail suportpsihologic@umfcluj.ro. Beneficiarii vor fi contactaţi pentru programarea ședințelor de consiliere în termen de maximum 12 ore. Pentru situaţii urgente, membrii echipei pot fi contactaţi şi telefonic. Toate informaţiile sunt disponibile pe site-ul universităţii www.umfcluj.ro.

Pentru situațiile urgente survenite în intervalul orar 20:00-7:00, se poate apela gratuit linia Tel Verde 0800.801.200.

Sistemul medical trebuie susținut

Prin vocaţie, personalul medical își asumă, înainte de orice, binele semenilor. Comunitatea academică medicală clujeană are grijă de profesioniștii noştri. În astfel de momente, mai mult decât oricând, putem să fim uniți și să sprijinim sistemul medical în eforturile depuse pentru salvarea de vieți.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Purtarea măștii ar putea deveni obligatorie și la Cluj

Prefectul judetului Cluj a anunțat că va propune Comitetului Județean pentru Situații de Urgență să devină obligatorie purtarea măștii pe...

Închide