Ultima actualizare: 22.7.2022
Locale

Drumul Bistriței aproape de finalizare. Este reabilitat cu fonduri europene

Drumul Bistriței aproape de finalizare. Este reabilitat cu fonduri europene. În contextul condițiilor meteorologice extrem de favorabile, lucrările de reabilitare și modernizare derulate de Consiliul Județean Cluj pe Drumul Bistriței avansează în ritm alert, pe ambele loturi.

În această etapă, pe Lotul 1, pe drumul județean 161G (DJ 109C) – Sucutard – Chiriș – Pălatca – Vaida Cămăraș – DN 16  se execută casete de lărgire a căii de rulare, drenuri și taluzări. De asemenea, pe drumul județean 172A limită cu județul Bistrița – Țaga lucrările constau în defrișări de vegetație din vecinătatea căii de rulare și alte lucrări pregătitoare în vederea asigurării unui front de lucru consistent.

Pe Lotul 2, pe drumul județean 161 (DN 16) – Gădălin – Bonțida – DN 1C se execută rigole carosabile și completări cu piatră spartă, pe sectoare.

De mare complexitate și anvergură, proiectul de reabilitare și modernizare, cu fonduri europene, a Drumului Bistriței presupune intervenția în profunzimea drumului, începând de la fundație și terminând prin aşternerea a două straturi de covor asfaltic, binder şi strat de uzură.

Drumul Bistriței aproape de finalizare. Este reabilitat cu fonduri europene

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
UBB prelungește măsura suspendării cursurilor față în față
UBB a devenit membru al organizației academice internaționale GUILD

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) a devenit membru al organizației academice internaționale GUILD, alăturându-se celor 19 universități membre. GUILD reunește...

Închide