Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTO. Incendiu puternic la o casă în Mera

FOTO. Incendiu puternic la o casă în Mera. Trei autospeciale pentru stins incendii și o platformă pentru intervenții la înălțimi au fost alertate, în această dimineață, în jurul orei 5.00, pentru a limita și lichida flăcările care au cuprins o casă de locuit din localitatea Mera.

Pompierii au găsit acoperișul casei, cu o suprafață de cca 150 mp, cuprins în totalitate de flăcări și locatarii iești din aceasta.

Intervenția promptă a pompierilor a evitat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care a fost găsit, precum și extinderea acestora la o a doua casă de locuit, situată la o distanță de cca 6 m față de prima casă.

Trei persoane au fost consultate de către două echipaje SAJ, dislocate preventiv la locul incendiului. Un bărbat de cca 60 de ani care a suferit o contuzie la un picior a fost transportat la spital.

Operațiunile de stingere și înlăturare a efectelor negative ale incendiului au durat mai bine de trei ore, iar din cercetările preliminare, se pare că incendiul a pornit de la coșul de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
coronavirus
Încă trei persoane vindecate la Cluj de Coronavirus

Încă trei persoane vindecate la Cluj de Coronavirus. Anunțul a fost făcut astăzi de prefectul Clujului, Mircea Abrudean. Cei trei...

Închide