Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

FOTO. O mașină de gunoi a luat foc pe o stradă foarte circulată din oraș

FOTO. O mașină de gunoi a luat foc pe o stradă foarte circulată din oraș.O autospecială pentru stins incendii a intervenit pentru a lichida flăcările care au cuprins un camion pentru deșeuri, care se deplasa pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Cluj-Napoca.

Alerta a fost dată în jurul orei 11.40, iar la sosirea pompierilor flăcările cuprinseseră în totalitate cabina camionului și s-a extins într-o mică proporție și la deșeurile din benă.

Pompierii au stins flăcările în scurt timp, însă bena camionului nu a putut fi golită și nici nu s-au putut realiza stingerea focarelor mocnite din interiorul acesteia (aprinse prin tablă de căldura radiată de focul care cuprinsese cabina), din cauza faptului că aceasta este capsulată, iar funcționatatea instalațiilor de descărcare/încărcare a fost afectată de incendiu.

Compania de salubritate a asigurat tractarea camionului și desfacerea deșeurilor pentru a fi stinse în profunzime.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la o defecțiune la instalația electrică a camionului.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

FOTO. O mașină de gunoi a luat foc pe o stradă foarte circulată din oraș

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Armata de sateliți Starlink, vizibilă deasupra Clujului
Armata de sateliți Starlink vizibilă deasupra Clujului

Armata de sateliți Starlink vizibilă deasupra Clujului. Șirul luminos perfect aliniat de sateliții face parte din proiectul proiectul SpaceX a...

Închide