Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Fundația Transilvania Leaders a făcut sponsorizări de peste 700.000 lei către spitalele clujene

Fundația Transilvania Leaders a făcut sponsorizări de peste 700.000 lei pentru sustinerea principalelor centre medicale din județul Cluj care vor gestiona efectele pandemice din România.

În luna martie, Funația Transilvania Leaders a realizat sponsorizări către Spitalul Clinic Județean de Urgență, Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca, Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, Institutul Oncologic Cluj-Napoca, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj Napoca, Spitalul Municipal Gherla.

Sumele au fost destinate achiziționării de echipament RT – PCR – sistem de detecție identificat a fi necesar pentru gestinonarea cazurilor de COVID – 19; alte dispozitive medicale, teste rapide de depistare a coronavirusului COVID – 19; kituri de reactivi necesare testărilor, consumabile, combinezoane, mănuși, seringi, măști, ochelari de protecție, soluții dezinfectante, precum și pentru cazare și masă pentru persoane fără domiciliu și persoane vârstnice.

Aceste sponsorizări au fost posibile cu ajutorul Clubului Oamenilor de Afaceri din cadrul Fundației Transilvania Leaders, care de la înființare, din 2018 a susținut financiar inițiativele Fundației, sprijinind realizarea proiectelor sociale, culturale, educaționale, dar și de dezvoltare locală, regională și națională. Clubul Oamenilor de Afaceri reunește oameni de afaceri reprezentativi pentru mediul economic din Cluj-Napoca.

Despre Fundația Transilvania Leaders

Înființată în anul 2013, Fundația Transilvania Leaders și-a propus să promoveze idei și atitudini din Transilvania, pentru a activa comunitatea clujeană și pentru a contribui la crearea unei comunități transilvănene. Exponent marcant al Uniunii Universităților Clujene – care are la baza Clubul Foștilor Rectori alaturi de Clubul Oamenilor de Afaceri.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Fundația Transilvania Leaders a făcut sponsorizări de peste 700.000 lei către spitalele clujene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Cum arată aparatura pentru detectarea Coronavirusului, donată de USAMV Cluj
Peste 100 de bolnavi cu coronavirus la Cluj. Vezi situația în fiecare județ

Peste 100 de bolnavi cu coronavirus la Cluj. Vezi situația în fiecare județ. Până astăzi, 2 aprilie, pe teritoriul României,...

Închide