Ultima actualizare: ieri, 10:01
Locale

Luna aceasta toate spectacolele de operă se mută în on-line

Luna aceasta toate spectacolele de operă se mută în on-line. Muzica și dansul ne aduc mai aproape oriunde ne-am afla, astfel că Opera Națională Română din Cluj-Napoca le adresează o invitație specială spectatorilor săi, online.

Opera Națională Română din Cluj-Napoca vă invită să revedeți evenimente lirice și coregrafice ale ultimelor stagiuni prin streaming-urile oferite pe site-ul oficial www.operacluj.ro și programate astfel:

  • vineri, 3 aprilieMADAMA BUTTERFLY de G. Puccini – spectacolul-premieră, prezentat pe 30.09.2018;
  • marți, 7 aprilieLACUL LEBEDELOR de P. I. Ceaikovski – spectacol-eveniment în aer liber, prezentat în cadrul Opera Aperta 2016;
  • vineri, 10 aprilieTURANDOT de G. Puccini – spectacol-eveniment oferit în cadrul Opera Aperta 2018;
  • marți, 14 aprilieLA BOHÈME de G. Puccini – spectacolul-premieră, prezentat pe 16.11.2015;
  • vineri, 17 aprilieREQUIEM de V. Verdi – spectacol-eveniment prezentat pe 02.04.2015;
  • marți, 21 aprilieRIGOLETTO de G. Verdi – spectacol-eveniment prezentat pe 03.11.2017.

Toate aceste înregistrări vor fi disponibile pe site-ul www.operacluj.ro, începând cu ora 18:00  în zilele menționate, fiind accesibile timp de 24 de ore de la momentul postării.

În contextul Decretului privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, având în vederea evoluția situației epidemiologice internațională determinată de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, intrat în vigoare începând cu data de 16 martie 2020 pe o durată de 30 de zileOpera Națională Română din Cluj-Napoca respectă restricțiile impuse de acesta și își suspendă evenimentele inițial stabilite pentru acest interval. Astfel, toate spectacolele lunii martie au fost anulate, iar o parte a spectacolelor lunii aprilie 2020 sunt suspendate, până la reglementări ulterioare, după cum urmează: „Văduva Veselă” de F. Lehár (01.04.2020)„Tosca” de G. Puccini (03.04.2020)„Cavalleria Rusticana” de P. Mascagni (08.04.2020)„Giselle” de A. Ch. Adam (10.04.2020) și „Tannhäuser” de R. Wagner (17.04.2020).

 

* Spectatorii care doresc să doneze contravaloarea biletelor achiziționate pentru perioada lunilor martie-aprilie, pentru susținerea instituției noastre, o pot face prin lipsa de returnare a biletelor achiziționate. Nereturnarea acestora până la data de 1 iunie 2020 va fi considerată o donație voluntară.

* Spectatorii care au achiziționat bilete la evenimentele mai sus numite și doresc să le returneze, o pot face în funcție de metoda prin care au fost achiziționate: către compania de ticketing online Bilete.ro (prin e-mail trimis direct la adresa office@bilete.ro), sau la Agenția de bilete a Operei (Casa TIFF) – disponibilă începând cu data de 1 mai 2020 până la 1 iunie.

* În cazul în care solicitați returnarea contravalorii biletelor înainte de data de 1 mai 2020, restituirea se va face prin serviciile bancare, după următoarea procedură: a) persoana care a achiziționat biletul va formula o cerere de restituire indicând un cont bancar unde să se facă restituirea, b) cererea de restituire trebuie să fie transmisă prin serviciile poștale împreună cu biletul în original, c) transmiterea se face prin serviciile poștale/curierat printr-o procedura cu confirmare de primire și conținut declarat.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Luna aceasta toate spectacolele de operă se mută în on-line

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Bărbatul care a fugit din Spitalul de Pneumoftiziologie a fost prins

Buzoianul de 37 de ani, suspect de COVID-19, care a fugit ieri din Spitalul de Pneumoftiziologie Cluj a fost prins...

Închide