Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Ministrul clujean Adrian Oros oprește exportul la unele produse pentru asigurarea securității alimentare a României

Ministrul clujean Adrian Oros a interzis exportul de produse alimentare de bază pentru asigurarea securității alimentare a României. Pentru asigurarea securității alimentare a României, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a inclus în Ordonanța Militară nr. 8, suspendarea exporturilor pentru produsele agroalimentare de bază, în perioada stării de urgență!

Potrivit normelor din Ordonanța Militară nr. 8, pe perioada stării de urgență se interzice/se suspendă exportul pentru produsele agroalimentare: grâu, orz, ovăz, orez, soia, dar și făină de grâu, turte, produse de panificație și patiserie, biscuiți, ulei de semințe, zahăr.

Procedurile de export a produselor agroalimentare resepctive, care sunt în derulare la data intrării în vigoare a prezentei ordonanțe militare, se suspendă pe perioada stării de urgență.

Ministrul clujean Adrian Oros a interzis exportul de produse alimentare de bază pentru asigurarea securității alimentare a României.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Accident la Gilău. Șoferul mașinii are traumatisme multiple

Accident la Gilău. Șoferul mașinii are traumatisme multiple. Un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD au fost alertate, în...

Închide