Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Primăria Florești oferă cumpărături de 200 de lei pentru cei afectați de pandemie

Primăria Florești oferă cumpărături de 200 de lei pentru cei afectați de pandemie.Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă din Floreşti a decis să ofere suma de 200 de lei pentru persoanele care au nevoie de sprijin financiar în vederea achiziţionării unor alimente de bază.

Se acordă un AJUTOR DE URGENȚĂ tuturor familiilor care întâmpină grave probleme materiale în această perioadă. Ajutorul se va acorda o singură dată, sub forma unui coș de alimente în valoare de 200 lei, în cocnordanță cu actele normative în vigoare, coș care va cuprinde alimente precum: ouă, cremvuști, salam, cașcaval, macaroane, carne tocată, carne de de porc/pui, pate, orez, ulei, zahăr, făină, dulciuri, a spus primarul Horia Șulea.

Solicitanții vor depune online la Primărie, în perioada Stării de Urgență, documentația care va conține: Declarație pe proprie răspundere că nu au un venit impozibil, actele doveditoare ale domiciliului stabil în Comuna Florești precum și copii după actele de identitate / certificatele de naștere ale membrilor majori / copii sub 14 ani ai familiei. Solicitările vor fi analizate și li se va da curs cu celeritate.

Familiile cu 1-2 persoane vor primi un asemenea coș, cele cu 3-6 persoane 2 asemenea coșuri, cele cu 7-10 persoane 3 asemenea coșuri, iar cele cu peste 11 persoane 4 asemena coșuri. Hotărârea CLSU Florești va fi ratificată printr-o Hotărâre de Consiliu Local, ce va fi supusă aprobării într-o ședință de îndată, ce va avea loc probabil joi.

Primăria Florești oferă cumpărături de 200 de lei pentru cei afectați de pandemie

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Amenzi de 228.780 lei date duminică la Cluj pentru încălcarea restricțiilor de circulație
VIDEO. Clujul e monitorizat cu drone! Cei care ies din case, filmaţi şi fotografiaţi!

VIDEO. Clujul e monitorizat cu drone! Cei care ies din case, filmaţi şi fotografiaţi! Având în vedere contextul epidemiologic actual,...

Închide