Ultima actualizare: 26.2.2023
Locale

Drumul spre Măguri Răcătău va fi asfaltat

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic şi a locuitorilor din zonă faptul că pe două sectoare situate pe drumul județean 107T Mărișel – Măguri Răcătău – Măguri au demarat lucrări de întreținere care se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic.

Sunt vizate, astfel, sectorul de drum în lungime de 6,165 kilometri Mărișel – Măguri Răcătău, dintre km 5+435 și km 11+600 și sectorul Măguri Răcătău – Măguri, în lungime de 4,53 kilometri, dintre pozițiile kilometrice 16+800 și 21+330.

În ceea ce privește sectoarele cuprinse între km 11+600 și km 16+800, respectiv între km 1+000 și km 5+435, acestea au fost asfaltate în cursul anilor trecuți, cu precădere în cursul anului 2019.

În această fază se execută lucrări constând în reprofilarea drumului cu cilindrare și adaos de piatră, șanțuri, lucrări la podețe, tăierea vegetației și a lăstărișului din apropierea căii de rulare în vederea asigurării unui front de lucru consistent, precum și alte lucrări pregătitoare în vederea așternerii stratului de balast stabilizat și a covorului asfaltic.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Drumul spre Măguri Răcătău va fi asfaltat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Avocatul poporului cere ca boala COVID-19 să fie introdusă în grupa bolilor infectocontagioase din categoria A

Avocatul poporului cere ca boala COVID-19 să fie introdusă în grupa bolilor infectocontagioase din categoria A. Avocatul Poporului solicită includerea...

Închide