Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

FOTO. Armata și Poliția din Turda, onor soldaților sovietici. Au greșit eroii și monumentul!

Armata și Poliția din Turda, onor soldaților sovietici. Au greșit eroii și monumentul! Celebrarea Zilei Eroilor a fost un fiasco total la Turda. Se pare că autoritățile locale au confundat Cimitirul Eroilor Români cu Cimitirul Eroilor Sovietici. Mai mult, armata a dat onorul și a depus coroane de flori la monumentul soldaților ruși.

Manuela Moldovan, care se ocupă de conservarea și reabilitarea Cimitirului Eroilor Români din Turda, prin acțiuni de voluntariat, a scris pe pagina personală de facebook că, după ce le-a atras atenția, autoritățile și-au luat coronaele și le-au dus în Cimitirul Eroilor Români.

Soc și groaza în Cimitirul Eroilor Turda!!!! 😡😡😡Am postat ieri ca vin sa aduc o floare azi, de Ziua Eroilor. Primaria, de frica sa nu-i atac dacă nu vin, a trimis un preot militar, pe cineva de la politie, doi gradați de la armata, câțiva soldati și pe cineva de la radio care sa le aducă aplauze și felicitari. Pana aici ok. Dar au greșit Cimitirul!!!!!!!!!!!!!!!!! 😡😡😡😤😤😤😤😤😤😤 Au prezentat onorul monumentului rușilor, au depus coroana primărie și a garnizoanei tot acolo! Când mi-am revenit din soc, i-am făcut praf fără menajamente! Degeaba și-au luat coroanele și le-au dus jos, în parcela Eroilor Noștri. Degeaba s-au scuzat gradații ca sunt noi… Degeaba!!!! Rușine!!!!!!!😡😡😡😡 Rușine!!! Exact cum le-am spus sus. Luați banii statului degeaba! Incompetenților!!!! Florile voluntarilor sunt unde trebuie! Și gândul nostru la fel! O sa fac plângere ! MApN, ONCE!!!!!! La Turda exista doar orgolii și incompetenta!!!!

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook

FOTO. Armata și Poliția din Turda, onor soldaților sovietici. Au greșit eroii și monumentul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Doar 34 de persoane mai sunt în carantină la Cluj

Doar 34 de persoane mai sunt în carantină la Cluj. Potrivit informațiilo transmise de Instituția Prefectului Județului Cluj, în județ...

Închide