Ultima actualizare: 23.4.2024
Locale

Hotărâre de Consiliu Local. Pensionarii clujeni nu au voie în autobuze dimineața

Hotărâre de Consiliu Local. Pensionarii clujeni nu au voie în autobuze dimineața. Astfel, consilierii locali au aprobat o hotărâre prin care pensionarii să nu aibă voie să folosească gratuit mijloacele de transport în comun între orele 6.30 – 08.30. Dacă vor dori să circule în acest interval, va trebui să își cumpere bilet. În afara acestui interval orar au gratuit pe toate liniile.

“Amendamentul pe care vi-l propun este la capitolul 2, articolul 2, se completează după cum urmează: facilitățile la transport public la persoanele vârstnice, pensionari cu domiciliul în Cluj-Napoca și pentru cetățenii de onoare ai municipiului, se acordă acordă sub formă de abonamente valabile de luni până vineri, începând cu ora 8:30, iar sâmbătă și duminică, conform programului de funcționare a CTP, pe perioada anului calendaristic. Pentru a evita aglomerațiile din mijloacele de transport, recomandarea este ca după 8:30 să poată avea acces toată lumea, înainte de 8:30 să circule doar cei care merg la serviciu, pentru că trebuie să păstrăm această distanță socială în autobuze, pentru a limita răspândirea virusului”, a declarat primarul Clujului.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook

Hotărâre de Consiliu Local. Pensionarii clujeni nu au voie în autobuze dimineața

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
PSD: În 15-17 mai sărbătorim „ZILELE PROSTIEI” Guvernului Orban!

PSD: În 15-17 mai sărbătorim „ZILELE PROSTIEI” Guvernului Orban!. Partidul Social Democrat susține, într-o postare pe Facebook, că în perioada...

Închide