Ultima actualizare: 18.6.2024
Locale

PRO România cere demisia Guvernului Orban. Comportare de bodegă a premierului

PRO România cere demisia Guvernului Orban. Comportare de bodegă a premierului.

“PRO ROMÂNIA CLUJ SOLICITĂ DEMISIA DE URGENȚĂ A CABINETULUI ORBAN, după dezvăluirea scandaloasei comportări de bodegă a premierului liberal în sediul guvernului, în plină criză pandemică.

Inconștiența fără precedent a șefului guvernului, dublată de cea a miniștrilor săi, sfidarea tupeistă a restricțiilor impuse cetățenilor țării nu pot avea altă consecință decât retragerea rușinoasă din funcțiile în care au probat abundent  incompetență administrativă și clientelism economic, cu dramatice efecte pentru societate.

În chiar ziua în care Ludovic Orban șprițuia la o țigară în biroul oficial al primului-ministru, încălcând toate reglementările impuse de guvernul său, 232 de români erau amendați cu suma totală de 153.440 lei pentru aceleași contravenții, după cum informa ministerul de resort.

Constatând că echipa guvernamentală  nu mai are nicio credibilitate în a gestiona administrarea țării, în circumstanțele excepționale ale crizei economico-sociale, PRO ROMÂNIA CLUJ cere aplicarea unei soluții radicale și rapide de stopare a declinului vertiginos în care politica liberală a aruncat societatea românească: retragerea imediată a guvernului.

Asocierea insistentă a Președintelui țării cu ceea ce însuși numea „guvernul meu” aruncă în derizoriu toate apelurile adresate cetățenilor pentru izolare de cei dragi, transformând suspendarea drepturilor civile într-o mascaradă a unei puteri cu înclinații dictatoriale. În absența unei delimitări oficiale, Președintele României devine complicele unei aventuri politice cu previzibile consecințe dezastruoase, a cărei responsabilitate va greva un mandat recomandat pentru măsura similară a retragerii”, se arată într-un comunicat al PRO România.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook

PRO România cere demisia Guvernului Orban. Comportare de bodegă a premierului:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Jandarmii vă însoţesc în vacanţă. 30 mai-1 iunie în siguranţă

Jandarmii vă însoţesc în vacanţă. 30 mai-1 iunie în siguranţă. "O  minivacanţă în siguranţă. Jandarmii clujeni vor fi angrenaţi în...

Închide