Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Tragedie! A murit un fotbalist care a ajuns la U Cluj în luna februarie

A murit un fotbalist care a ajuns la U Cluj în luna februarie, anunţă Digisport.ro. Joseph Bouasse Perfection, fostul mijlocaş a făcut un stop cardiac spontan. Decesul a avut loc în noaptea de duminică.

Bouasse era la U Cluj de 3 luni, acolo unde a fost împrumutat de A Roma pentru o jumătate de sezon.

“O veste tragică pentru lumea fotbalului. Joseph Perfection Bouasse Ombiogno, născut în 1998, cu un trecut la Roma, a murit”, titrează publicaţia Serie B News.

“AS Roma plânge moartea fostului jucător Joseph Perfection Bouasse Ombiogno şi este aproape de rudele sale şi in aceste momente grele”, a transmis AS Roma.

Joseph Bouasse Perfection, camerunez de origine, a fost selecţionat de Walter Sabatini în urma unui trial la Trigoria, în 2016. A jucat doar la echipa U19 a romanilor. În total, a bifat 12 meciuri oficiale.

Cu prima echipă a Romei doar s-a antrenat şi i-a avut colegiu pe Totti sau De Rossi. În ianuarie 2017, el a fost împrumutat o jumătate de sezon la Vicenza, iar în februarie 2020 a ajuns la U Cluj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Ziua Interacțiunii Om-Animal, ediția a XX-a, aniversară, în mediu virtual

Ziua Interacțiunii Om-Animal, ediția a XX-a, aniversară, în mediu virtual Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca,...

Închide