Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Vrei să mergi din Cluj la Mărișel? Consiliul Județean a asfaltat 4 km de drum :)

Vrei să mergi din Cluj la Mărișel? Consiliul Județean a asfaltat 4 km de drum 🙂 Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic, a iubitorilor de munte şi a locuitorilor din zonă faptul că, în cadrul lucrărilor de întreținere desfășurate pe drumul județean 107T Măguri – Măguri Răcătău – Mărișel, a fost finalizată asfaltarea sectorului de drum Măguri – Măguri Răcătău. Acesta are o lungime de 4,53 kilometri și se situează între pozițiile kilometrice 16+800 și 21+330.

Anterior asfaltării, au fost executate lucrări constând în reprofilarea drumului cu cilindrare și adaos de piatră, șanțuri, lucrări la podețe, tăierea vegetației și a lăstărișului din apropierea căii de rulare, așternerea de strat de piatră cu cilindrare, precum și alte lucrări pregătitoare în vederea asfaltării. Pentru completa finalizare a lucrărilor urmează să mai fie realizate și completate acostamente și să fie executate lucrări de marcaje și semnalizare rutieră.

În perioada următoare, lucrările pe acest drum vor continua cu asfaltarea sectorului de drum Măguri Răcătău – Mărișel. Acesta are o lungime de 6,165 kilometri, mai exact de la km 5+435 la km 11+600. În prezent, pe acest sector continuă lucrările de așternere de strat de piatră cu cilindrare, în vederea asfaltării.

Reamintim, în acest context, faptul că sectoarele cuprinse între km 1+000 și km 5+435, respectiv între km 11+600 și km 16+800, au fost asfaltate în cursul anilor trecuți, cu precădere în cursul anului 2019.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook

Vrei să mergi din Cluj la Mărișel? Consiliul Județean a asfaltat 4 km de drum 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
 E.ON lanseaza primul produs de energie electrica 100% din surse regenerabile

E.ON lanseaza primul produs de energie electrica 100% din surse regenerabile Începând cu această săptămână, E.ON pune la dispoziția clienților...

Închide