Ultima actualizare: 22.9.2022
Locale

15 elevi din Cluj nu s-au prezentat la ultima probă a Evaluării Naționale

15 elevi din Cluj nu s-au prezentat la ultima probă a Evaluării Naționale.

 

Absolvenții clasei a VIII-a din județul Cluj au susținut ultima probă scrisă la Limba și literatura maternă, din cadrul examenului de Evaluare Națională (sesiunea 2-27 iunie 2020)

Astăzi, 18 iunie 2020, 638 de absolvenți ai clasei a VIII-a, care au studiat într-o limbă a minorităților naționale, au susținut proba scrisă la disciplina Limba și literatura maternă.

Dintre aceștia, 87 de elevi au susținut proba scrisă la limba germană și 551 de elevi la limba maghiară.

La această probă scrisă au fost prezenți 623 de candidați, iar 15 elevi nu s-au prezentat la examen. Nu s-au înregistrat situații în care elevii să fi avut temperatura peste 37,5 grade și nici
situații în care proba scrisă la disciplina

Limba și literatura maternă să fie desfășurată cu subiecte de rezervă. De asemenea, nu au fost înregistrate situații de elevi eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Limba și literatura maternă vor fi publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00.

Primele rezultate vor fi afișate luni, 22 iunie 2020, până la ora 14:00.

Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 22 iunie 2020 (în intervalul orar 16:00-19:00) și 23
iunie 2020 (în intervalul orar 8:00-12:00).

În acest caz, al depunerii contestațiilor, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere.

Candidații fiind minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

 

15 elevi din Cluj nu s-au prezentat la ultima probă a Evaluării Naționale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
8 cazuri noi de coronavirus la Cluj. 6 internați pe ATI

Instituția Prefectului Județului Cluj anunță că în ultimele 24 de ore la Cluj s-au înregistrat 8 cazuri noi de coronavirus....

Închide