Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Autostrada A3 din județul Cluj, fără toalete și zone de parcare! Solicitare către CNAIR

Existența unor spații de odihnă frecvente pe autostrăzi ce includ zone de parcare, toalete, benzinării sau alte servicii conexe este esențială într-un stat ce ține la confortul și siguranța propriilor cetățeni, transmit cei de la Asociația Pro Infrastructură.

Ei solicită CNAIR să demonstreze că se poate și prin fapte, nu doar prin vorbe, licitând până la finalul lunii iunie cele 4 spații de odihnă de pe Autostrada A3.

„În România, pe Autostrada A3 Transilvania între C.Turzii și Gilău (52 km) aceste spații lipsesc cu desăvârșire de mai bine de 11 ani de la inaugurarea autostrăzii. CNAIR a încercat fără succes în 2015 să liciteze finalizarea celor 4 parcări prevăzute pe acest proiect, după care se pare că a renunțat complet la asigurarea acestui ”capriciu” pentru cetățeni.

După finalizarea Autostrăzii A10 dintre Turda și Aiud ce pornește din tronsonul A3 mai sus menționat, am putut observa cât de importante sunt aceste spații de servicii, chiar și cu o utilare minimală. Astfel, cele 4 astfel de spații prevăzute pe cei 26 de km sunt utilizate intensiv de participanții la trafic.

Solicităm CNAIR să ne demonstreze că #SePoate și prin fapte, nu doar prin vorbe, licitând până la finalul lunii iunie cele 4 spații de odihnă de pe Autostrada A3”, transmit cei de la Asociația Pro Infrastructură. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Accident la Mica. Două maşini, oprite într-un gard

Accident la Mica. O autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate în...

Închide