Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Bărbat arestat după ce a dat cu pumnii în mașina poliției

Bărbat arestat după ce a dat cu pumnii în mașina poliției. Polițiștii Secției 1 Poliție Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 33 de ani, din municipiul Turda, în continuare fiind desfășurate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

În fapt, la data de 29 iunie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 1 Poliție, au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil din municipiul Cluj-Napoca, se află în desfașurare o stare conflictuală, respectiv un bărbat adresează expresii jignitoare unei femei care se afla în trecere, pe stradă, prin dreptul imobilului respectiv.

La sosirea politiștilor la fața locului, cel în cauză a continuat manifestarea unui comportament recalcitrant, devenind agresiv.

Bărbatul a procedat la lovirea autospecialei de poliţie, motiv pentru care, acesta a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei.

Bărbat arestat după ce a dat cu pumnii în mașina poliției

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
10 de 10, la BAC, la Cluj. Bravo elevilor!

Inspectoratul Școlar Județean Cluj, Ministerul Educației și Cercetării au finalizat centralizarea rezultatelor pentru candidații care au susținut probele scrise din...

Închide