Ultima actualizare: azi, 00:09
Locale

Deputat clujean: Metroul trebuie să fie legat de Gilău

Deputat clujean: Metroul trebuie să fie legat de Gilău.

Deputatul PSD Horia Nasra îi cere primarului Emil Boc să susțină conectarea liniei de metrou la nodul de autostradă de la Gilău.

“Am spus-o în mai multe rânduri, proiectul Metrou Cluj trebuie să înceapă din Gilău, de la nodul de autostradă, și, minim, până în zona parcurilor industriale din Jucu. De asemenea, construcția a cel puțin două parcări tip Park & Ride, în apropierea celor două extremități ale sistemului de metrou, este imperios necesară.

Am solicitat în mai multe rânduri, primarului Emil Boc, să reactiveze activitatea din asociația metropolitană pe care o prezidează. Este nevoie de dialog, idei și inovație pentru zona metropolitană Cluj. Emil Boc nu poate conduce asociația prin cafele individuale cu primarii din zonă, ci prin ședințe de grup, în cadrul asociației, cu accesul presei și de ce nu a celor din societatea civilă interesați de proiectul Metrou Cluj.

Salut faptul că primarul din Florești susține proiectul Metrou Cluj, în sensul legării rețelei de metrou cu nodul de autostradă. Poate se trezește și Emil Boc din somnul administrativ și înțelege oportunitatea de dezvoltare a zonei metropolitane”, declară deputatul Horia Nasra.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook

Deputat clujean: Metroul trebuie să fie legat de Gilău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Se toarnă asfalt pe drumul Iclod – Aluniş – Corneni

Consiliul Judeţean Cluj aduce la cunoştinţa participanţilor la trafic şi a locuitorilor din zonă faptul că pe drumul judeţean 161C...

Închide