Ultima actualizare: 23.4.2024
Locale

După ce și-a arătat ORGANELE SEXUALE întregii țări, Claudiu Bleonț se vrea primar în CLUJ

După ce și-a arătat ORGANELE SEXUALE întregii țări, Claudiu Bleonț se vrea primar în Cluj. De la actorie la primărie pare să fie un pas! Cel puțin în cazul lui Claudiu Bleonț, care a decis să se retragă de pe scenă, pentru a deveni primarul comunei Beliș din Cluj, locul unde actorul s-a mutat și pe care îl iubește, scrie viva.ro

Claudiu Bleonț este cunoscut pentru rolurile și interpretările de excepție pe scena teatrului. În ciuda talentului său, a decis să renunțe la actorie și să se retragă în Munții Apuseni, locul pe care l-a iubit întotdeauna, grație tatălui său.

‘La primăria din Beliș, Munții Apuseni. Nu că plec din Craiova, m-am mutat. Am buletin de Beliș. Nu am dreptul să vorbesc în dreptul nimănui și să judec faptului nimănui. Decizia mea s-a născut din inimă. De ce? IubescApusenii dinainte de a mă naște, datorită tatei. S-a născut acolo, avea un cult pentru Apuseni. M-a plimbat de la 5 ani. Am vizitat Belișul de când era jos, înainte să vină lacul de acumulare. Am descoperit că mi-e dor definitiv de natură. Actoria mea face un pas dintr-o scenă a teatrului din București sau Craiova, spre o scenă mai mare, în care dialogul e direct cu cerul și cu Dumnezeu’, a declarat Claudiu Bleonț la o emisiune tv.

În anul 2011, în cadrul unei conferințe de presă acesta și-a arătat organele sexuale ziariștilro prezenți.

“Aşa mică, cum e, ce atâta jenă? Ne transformăm într-o ţară de farisei. V-am şocat sau am fost sincer? Nu v-am bătut, nu v-am violat, nu v-am jignit, m-am sfâşiat în faţa voastră şi vă invit să vă sfâşiaţi personal, ca să vă reclădiţi din pasiune”, a spus el, în timp pe povestea despre starea de spirit pe care o are la vârsta actuală, de 52 de ani.

După ce și-a arătat ORGANELE SEXUALE întregii țări, Claudiu Bleonț se vrea primar în Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Cod portocaliu de ploi cu grindină la Cluj

Cod portocaliu de ploi cu grindină la Cluj. Avertizare COD PORTOCALIU a Administrației Naționale de Meteorologie în zona comunelor Poieni...

Închide