Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Sănătate

FOTO. Pacienți tratați în curtea Spitalului Județean Cluj! Se cere demisia directorului!

E aglomeraţie la Unitatea de Primiri a Urgenţelor din Cluj. Din cauza numărului mare de pacienţi, unii oameni au ajuns să fie trataţi în curtea unităţii medicale. Cel puţin asta reiese din fotografiile publicate de deputatul USR Emanuel Ungureanu.

Deputatul a postat pe pagina lui de facebook mai multe imagini șocante din care reiese ca pacientii sunt tratați in curtea Spitalului Județean de Urgență Cluj. El cere din nou demisia lui Petru Șușcă managerul Spitalului pe motiv ca este iresponsabil, incompetent.

 

 

Postarea deputatului USR Emanuel Ungureanu a imparțit părerea oamenilor unii empatizând cu cadrele medicale suprasolicitate alții condamnând conducera pentru că ,,batjocoresc” pacienții:

,,În situația dată poate ar pride bine un gram de intelegere si empatie, față de personalul medical, care este cu siguranță suprasol

icitat, care cu siguranță face la greu ore suplimentare, care in perioada asta e privat de dreptul la concediu, la odihnă. Nici personalul medical

nu iși dorește a trata pe străzi, în parcări sau holuri. Trebuie cumva sa ințelegem că este o situatie și o perioadă dificilă.

,,Pe bune? Cănd o sa mai fie bine in țara asta? Plătim milioane de lei la sănătate, sa fim tratati mai rău ca animalele.Felicitari,guvernului…..”

O persoană mărturisind faptul ca si la București este aceeași situație:

,, si la Gral Medical de la Dristor, in Bucuresti, pacentii asteapta sa fie dusi la dializa in curte  lângă linia de testare pentru covid”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Sănătate
ACŢIUNI DE VERIFICARE A RESPECTĂRII NORMELOR DE PROTECŢIE

Sub autoritatea Instituţiei Prefectului, pentru prevenirea şi combaterea infectării cu virusul COVID-19, poliţiştii judeţului Cluj au acţionat în sistem integrat,...

Închide