Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Emil Boc despre carantina în Clujului: ,,nu se ia în considerare intrarea în carantină”

Primarul Emil Boc a declarat că nu se ia în considerare carantinarea. A mărturisit că numărul mare de infectări în județul Cluj se datorează faptului că se fac mult mai multe teste decât în alte județe. Acest lucru spune că ajută autoritățile să izoleze mai bine virusul.

“La această oră, la care vorbim, nu se ia în considerare intrarea în carantină. Evident, o asemenea ipoteză nu este exclusă, dacă lucrurile se înrăutăţesc. Noi avem avantajul că facem foarte multe teste, aproape 3.000 în timpul săptămânii, ne ajută şi mai mult pe noi să izolăm şi să putem menţine sub control. Apoi, capacitatea medicală este mult mai ridicată la Cluj-Napoca, datorită elitei medicale şi investiţiilor, ca să nu avem imposibilitatea tratării. La ora la care vorbim, nu se impune carantinarea municipiului”, a declarat Emil Boc.

Autorităţile din Baia Mare au decis să impună carantina oraşului cu peste 130.000 de locuitori din cauza numărului mare de cazuri de infectare cu coronavirus.

Măsura a intrat deja în vigoare în 25 de localităţi, iar de ieri a intrat în vigoare şi în municipiul Baia Mare, cel mai mare oraş din România care se autoizolează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Emil Boc despre diferența dintre PSD și PNL ,,Eu nu zic că la PNL sunt îngeri”

Primarul județului Cluj a făcut o comparație clară și pe înțelesul tuturor despre diferența de guvernare dintre PSD și PNL....

Închide