Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Alegeri Parlamentare | Daniel Buda: Am votat cu partidul care a făcut viața mai bună românilor

,,Am votat astăzi cu partidul care a reușit să pună România pe un parcurs european!
Alături de colegii mei din PNL Cluj, primarul Municipiului Cluj-Napoca, domnul Emil Boc, președintele CJ Cluj, Alin Tișe, viceprimarul Dan Tarcea și candidații la Parlamentul României, Radu Moisin, Sabin Sărmaș, Sorin Moldovan, Ovidiu Cîmpean și Zoltan Coraian, ne-am exercitat în această dimineață dreptul de vot.
Am votat astăzi cu partidul care a reușit în ultimul an să pună România pe un parcurs european, cu partidul care a înțeles că instituțiile europene sunt partenere și nu dușmani, cu partidul care a reușit să facă o viață mai bună românilor și cu partidul care reprezintă o garanție a faptului că fondurile europene reprezintă o șansă pentru modernizare.
Am votat pentru pentru o echipă de la nivelul județului Cluj care este o garanție a faptului că vor ști care sunt prioritățile clujenilor și care vor urmări implementarea proiectelor importante pentru Cluj” a transmis Daniel Buda pe pagina lui personală de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Emil Boc ,, Mă voi vaccina, public, dacă va fi posibil”.

Primarul Emil Boc a declarat că se va vaccina anti-COVID public pentru a convinge populația să aibă încredere în vaccin. ...

Închide