Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

FOTO/VIDEO. Multiple apartamente afectate la incendiul de la Bonțida

Incendiu la un apartament de bloc în Bonțida, se pare că focul ar fi început de la o mașină de spălat care a făcut scurt circuit. La locul incendiului a intervenit și serviciul de pompieri voluntari al Primăriei.

”Incendiul a fost înregistrat la un apartament de la etajul 1 al blocului, care a fost distrus în totalitate, fiind afectate și alte apartamente vecine. Din fericire nu sunt victime, în apartamentul cuprins de flăcări nu era nimeni”, a declarat primarul localității Bonțida.

,,În jurul orei 13.50 a fost anunțat un incendiu la un bloc de locuințe, situat în localitatea Bonțida.
Au intervenit la fața locului două autospeciale și un echipaj SMURD, din cadrul Detașamentului 1 de pompieri Cluj Napoca, precum și o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Bonțida”, potrivit ISU Cluj.

”În momentul sosirii pompierilor, focul se manifesta la unul din apartamente imobilului, iar locatarii blocului erau auto-evacuați. Trei femei au fost consultate de către echipajul SMURD, fără a fi transportate la spital”, au spus pompierii clujeni.

Din fericire s-au produs doar pagube materiale la apartamentul de unde a pornit totul și la câteva apartamente învecinate au ars doar câteva bunuri. Focul a fost imediat stins de către pompieri, aceștia reușind să elimine riscul de răspândire a focului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Emil Boc desemnat ,, Mayor of the year” 2020 în România

Smart City Industry Awards a fost la a 5-a edițe anul acesta. Mai exact pe data de 20 decembrie 2020...

Închide