Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Au apărut afișe cu femeia care își sugruma câinele acum o lună. O recunoașteți?

Pe străzile din municipiul Cluj-Napoca au apărut afișe cu femeia care în 15 decembrie își maltrata cățelușul în apropierea malului Someș. Poliția a deschis o anchetă în decembrie însă se pare că fără rezultat. Așa că clujenii au venit în ajutorul polițiștilor cu aceste afișe.

Locația este malul Someșului, strada Traian, Cluj-Napoca”, spun clujenii. Dacă cineva o recunoaște este rugată să sune imediat la 112 sau la numărul de pe afiș.

Imaginile surprinse de un clujean sunt extrem de dure. Animalul de companie este lovit în repetate rânduri de către femeie ba chiar este călcat pe cap cu bocancul pentru că ceva nu îi convenea femeii. Câinele este clar speriat de moarte deoarece la un moment dat nu mai mișcă, atunci femeia se înfurie și mai tare și începe să-și tragă câinele pe jos,

Poliția a fost sesizată de către o redacție de știri locale. În cauză s-a deschis un dosar penal ,, pentru comiterea infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, conform Legii 205/2004 privind protecția animalelor”. Din nefericire femeia nu a fost identificată nici după aproape o lună.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Cel mai de nădejde ajutor al polițiștilor din Cluj-Napoca

Motanul Berlioz a fost astăzi ajutorul polițiștilor de la Secția 3 de poliția din Cluj. Acesta a ajutat polițiștii să...

Închide