Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTO. Accident în Dej. O femeie cu un copil în mașină s-a răsturnat. A ajuns la Spital cu multiple leziuni

Un accident de circulație a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe strada Șomcutului din municipiul Dej. O șoferiță a rămas încarcerată.

Din primele informații se pare că în municipiul Dej, pe strada Șomcutului o șoferiță a pierdut controlul mașinii intrând răsturnându-se pe partea carosabilă. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej cu două autospeciale, un echipaj SMURD, o ambulanță și poliția.

aa

”Din primele informații, o conducătoare auto în vârstă de 27 de ani, din comuna Căianul Mic, județul Bistrița-Năsăud, care se deplasa pe strada Șomcutului, dinspre Dej înspre Viile Dejului, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a rulat prin șanțul drept, lovind un copac și ulterior s-a răsturnat pe partea carosabilă. Conducătoarea auto alături de un minor, pasager în autoturism, urmează a fi transportați în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate”, a transmis IPJ Cluj.

“Pompierii au găsit autoturismul răsturnat pe partea laterală, în afara părții carosabile, cu o femeie încarcerată în acesta. S-a intervenit pentru stabilizarea autoturismului, descarcerarea și extragerea persoanei din autoturism. Femeia a fost preluată de un echipaj SAJ pentru a fi transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate, împreună cu un minor, care se afla în autoturism în momentul producerii evenimentului”, a precizat ISU Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Campanie Vaccinare Cluj
Campanie vaccinare județul Cluj: Au fost imunizate peste 7.000 de persoane anti-Covid-19

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Cluj, au fost vaccinate anti-Covid-19  650 de angajați din sistemul medical și...

Închide