Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Papa Francisc mesaj de condoleanțe după moartea lui Florin Crihălmeanu

Mesajul  de condoleanțe din partea Papei Francisc pentru episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla, Florentin Crihălmeanu care a fost înmormântat sâmbătă. 

„Am aflat cu durere vestea trecerii la Domnul a Preasfinţiei Sale Florentin Crihălmeanu, episcop eparhial de Cluj-Gherla şi, înălţând rugăciuni fierbinţi către Dumnezeu, pentru a-i oferi acestui zelos păstor răsplata promisă slujitorilor săi fideli, doresc să-mi manifest apropierea spirituală şi mă unesc la doliul acestei biserici. Exprimându-mi sincere condoleanţe Preafericirii voastre, preoţilor, persoanelor consacrate şi credincioşilor Eparhiei de Cluj-Gherla, împart din inimă tuturor binecuvântarea apostolică„, se arată în mesajul Papei Francisc, citit la slujba de înmormântare de către unul dintre preoţii participanţi.

Mesajul a fost transmis cardinalului Lucian, care, la rândul său, a transmis un mesaj de condoleanţe. La slujba de înmormântare a fost prezent şi mitropolitul ortodox de Cluj, Andrei Andreicuţ.

Lumea și-a luat rămas bun de la episcopul de Cluj-Gherla Florin Crihălmeanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Preot Cluj vaccinat
Preotul din județul Cluj care s-a vaccinat spune că nu ,, ne lepădăm de Hristos (…) printr-un vaccin”

Probabil primul preot care s-a vaccinat anti-Covid-19 din județul Cluj este Bogdan Chiorean.  Acesta a relatat pe facebook de ce...

Închide