Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

FOTO&VIDEO. Mașină răsturnată într-un canal. Șoferița a fost găsită încarcerată la volan

Mașină răsturnată într-un canal. Șoferița a fost găsită încarcerată la volan. Un accident rutier a avut loc, în această după-amiază, pe una dintre arterele nodului de acces către centura de ocolire Vâlcele-Apahida, în apropierea localității Gheorgheni. O conducătoare auto, în vârstă de 45 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa sub pasajul denivelat suprateran Apahida-Vâlcele, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se, transmite IPJ Cluj.

Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Aceasta a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

ISU Cluj:

Două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au fost dislocate la locul accidentului. Pompierii au găsit autoturismul răsturnat pe plafon în canalul pentru colectarea apelor pluviale de pe marginea carosabilului, iar înăuntrul autovehiculului se afla încarcerată o femeie, care suferise multiple traumatisme, era în stare de conștiență, dar confuză, și avea capul prin între tetieră și scaunul autovehiculului.
S-a intervenit pentru stabilizarea mașinii, tăierea stâlpilor de susținere a acestuia și a unei părți din plafon. Apoi s-a ridicat autoturismul cu cilindrii pneumatici pentru a asigura accesul salvatorilor la persoana rănită. S-a procedat pentru eliberarea acesteia de priza formată între scaun și tetieră, prin tăierea acestora, după care victima a fost extrasă cu echipamentele speciale din dotare, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite. Echipajul SMURD a acordat asistență medicală de urgență femeii de cca 40 de ani și a transportat-o la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Rectorul UMF despre medicamentul ,,minune”, Ivermectina

Anca Buzoianu, declarații pentru ,,Adevărul", despre medicamentul ,, minune, Ivermectina.  Rectorul UMF a declarat că nu recomandă folosirea ivermectinei administrate...

Închide