Ultima actualizare: ieri, 10:08
Naţionale

VIDEO. România 2021. Orădeancă amenințată în trafic cu pistolul

Scene incredibile au avut loc duminică 31 ianuarie a.c. în centrul municipiului Oradea. În urma unei șicanări în trafic, doi bărbați de 21 respectiv 26 de ani au amenințat cu pistolul o femeie de 31 de ani.

Potrivit IPJ Bihor, o femeie de 31 de ani a sunat la 112 reclamând faptul că este amenințată cu pistolul în trafic de către doi bărbați.

„La ora 17:55, IPJ Bihor a fost sesizat printr-un apel de urgență, de o femeie de 31 de ani din Oradea, că în urma unei șicanări pe care tocmai a avut-o în trafic cu ocupanții unui autoturism, în zona parcului 1 Decembrie din Oradea, unul dintre aceștia ar fi amenințat-o cu un pistol. Polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat în trafic autoturismul respectiv, pe care l-au oprit în Piața Unirii, la aproximativ un minut de la primirea apelului de urgență. Polițiștii orădeni i-au identificat pe cei doi ocupanți al autoturismului oprit ca fiind doi tineri de 26 și 21 de ani, ambii din comuna Balș, județul Iași”, au precizat cei de la IPJ Bihor.

Șicanări și înjurături în trafic

Potrivit ,, Bihoreanului”, femeia de la volanul unui autoturism Volkswagen și și cei doi bărbați aflați într-un autoturism Land Rover, și-au împărțit înjurături și semne obscene pe mai multe străzi din centrul orașului înainte ca femeia să sune la 112.

Polițiștii au reușit să îi oprească pe bărbați în aproximativ un minut. În autoturismul celor doi bărbați de 21 respectiv 26 de ani din comuna Balș județul Iași, polițiștii au găsit o armă de tip airsoft. O expertiză va lămuri dacă este sau nu airsoft pistoul.

Cei implicați au fost conduși la sediul Poliției municipiului Oradea, pentru audieri, pe cei doi bărbați dar și pe orădeancă și pe soțul ei.

Sursă: eBihoreanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
Băiețel de 9 ani are nevoie de ajutor pentru a rămâne în viață

Strângere de fonduri pentru un copilaș de 9 ani din Satu Mare diagnosticat cu tumoare cerebrală. Băiaețelul este internat la...

Închide