Ultima actualizare: 15.11.2023
Locale

Eroii zilei Cluj-Napoca: Bogdan și Cătălin au oprit o tâlhărie

Eroii zilei sunt Bogdan și Cătălin niște clujeni cu un spirit civic dezvoltat! Cei doi băieți au oprit doi hoți care au furat geanta unei doamne.
,,24 de ore într-un centru de reținere și arest preventiv, urmate de o altă măsură preventivă, un prejudiciu recuperat integral și un zâmbet sincer de mulțumire…. acestea au fost urmările spiritului civic pe care doi tineri de 22 și 23 de ani nu au ezitat să îl manifeste.
Bogdan și Cătălin se aflau pe strada Bucegi din Mănăștur când au auzit primele strigăte de ajutor ale unei tinere. Noi vă spunem acum că aceasta a fost abordată de doi băieți necunoscuți care au deposedat-o de geanta sa, însă Bogdan și Cătălin nu au surprins acel moment.
Strigăte de ajutor și doi băieți luând-o la goană…suficient pentru ei cât să nu rămână impasibili și să pornească în urmărirea lor. Pe strada Vidraru, însă, aproape de a fi prinși, cei doi urmăriți s-au făcut nevăzuți.
O scurtă privire între Bogdan și Cătălin – știau deja ce au de făcut. S-au despărțit imediat, fiecare alergând pe urmele unuia dintre făptuitori. Câteva momente a durat până când Bogdan l-a prins pe unul dintre băieți, apelând de îndată 112 și relatând cele întâmplate.
Imediat după sosirea echipajului de poliție, Cătălin s-a întors cu cel de-al doilea făptaș, surprins la intersecția străzilor Islazului cu Frunzișului.
Bogdan, Cătălin, Vă mulțumim! Nu pentru că ați fost persoanele potrivite la momentul potrivit, ci pentru că ați ales acest lucru, fără a sta nicio secundă pe gânduri”. a transmis IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Coronavirus județul Cluj: rata de incidență a depășit 3,50‰ de locuitori

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Cluj au fost depistate 284 persoane infectate cu coronavirus. În schimb rata...

Închide