Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Piața Avram Iancu va fi modernizată dar de statuie nu se atinge nimeni

Primarul Emil Boc a declarat într-o conferință de presă faptul că Piața Avram Iancu va fi modernizată. Edilul a ținut să sublinieze faptul că nu va permite modificarea în niciun fel a statuii lui Avram Iancu. 

„Nu îmi place cu arată, este o zonă prizonieră a anului 2000. Este o piață care nu este utilizată. Vreau să devină la fel de frecventată ca Piața Unirii, să aibă un fel de vino-încoace. Vă asigur, cât sunt eu primar, nu se atinge nimeni de statuia lui Avram Iancu”, a declarat Emil Boc.

Concurs pentru modernizarea Pieței Avram Iancu.

„Un proiect nou este modernizarea, printr-un concurs de soluții a Pieței Avram Iancu. Acest spațiu extraordinar al Clujului, care se circumscrie în spațiul dintre Teatrul Național, cu Piața Avram Iancu, cu Catedrala Ortodoxă, cu statuia lui Avram Iancu, până la parcul din spatele Teatrului și până la scuarul CEC, se modernizează Bulevardul 21 Decembrie și tot acest spațiu va fi modernizat, atât cu linii dedicate pentru transportul în comun pe o parte și extinderea celei existente, de asemenea, spațiul din fața catedralei și iluminatul monumental al acesteia – dacă Catedrala Mitropolitană ne va permite, noi oferim acest sprijn – astfel încât acest spațiu să devină unul european, deschis, modern, așa cum îi stă bine unui centru european”, a mai spus Emil Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Bărbat prins sub pământ în județul Cluj. Transportat la spital de elicopter

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Gligorești,...

Închide