Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Internationale

VIDEO. Hoț cu frică de Dumnezeu! Și-a făcut cruce înainte să fure

Camerele de supraveghere din Ucraina, de la o biserică romano-catolică au surprins un hoț cu frică de Dumnezeu și de coronavirus. Bărbatul și-a dezinfectat mâinile și și-a făcut cruce înainte să fure din cutia milei.

Camerele de supraveghere dintr-o biserică din Ucraina au surprins un hoț cu frică de coronavirus și de Dumnezeu, care și-a dezinfectat mâinile și și-a făcut cruce înainte de a fura banii din cutia milei, scrie Publika.md.

Imaginile au fost postate pe pagina de facebook ai Bisericii romano-catolică ,,Adormirea Maicii Domnului” cu titlul „Un hoț evlavios în biserica noastră”. Toată întâmplarea s-a întâmplat în orașul ucrainean Svaliava.

Se poate observa cum un bărbat intră în biserică și are intenția de a fura din cutia milei însă nu înainte de a lua mai multe măști de protecție și de a se dezinfecta.

După asta, bărbatul se uită în jur pentru a se asigura că nu îl vede nimeni iar mai apoi își face cruce probabil pentru a nu-l supăra pe Dumnezeu și fură din cutia milei având însă grijă să nu fure toți banii. Din nefericire, a rupt puțin cutia care pare a fi din carton și încearcă să o aranjeze pentru a nu se observa paguba făcută.

El o întoarce cu susul în jos și scoate câteva bancnote pe care le bagă în buzunar, dar are grijă să nu ia toți banii din cutie. Pentru că a rupt puțin cutia, care pare de carton, încearcă să o aranjeze la loc, mai ia câteva măști, își pune una pe figură și iese din bisreică.

Întreaga scenă a fost înregistrată de camerele video ale bisericii și postate apoi pe Facebook, cu titlul „Un hoț evlavios în biserica noastră”.

SURSĂ: ALEPHNEWS.RO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Internationale
FOTO. Un robot va fi produs în masă pentru a-i ajuta pe oameni să treacă peste pandemie

Robotul umanoid Sophia a devenit un fenomen viral, de la lansarea sa în 2016, iar acum compania care stă în...

Închide