Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

ACTUALIZARE. Fost polițist găsit decedat în fața blocului, în Gherla

Un fost polițist din localitatea Gherla a fost găsit decedat în această dimineață pe aleea din fața blocului în care locuia. Potrivit autorităților, se pare că bărbatul ar fi căzut de la geam. Bărbatul era trecut în rezervă încă din 2018 din cauza unor probleme de conduită.

 Trupul bărbatului a fost găsit astăzi în jurul orei 06:25 de către un trecător. În urma apelului la 112, la fața locului s-au prezentat atât polițiști ai municipiului Gherla cât și cadre medicale, aceștia au constat faptul că bărbatul de 30 de ani era în stare de inconștiență însă, din nefericire, nu s-a mai putut face pentru a-l salva pe acesta.

Toate indiciile arată faptul că bărbatul ar fi căzut de la etaj și rănile de pe corpul acestuia ar fi fost provocate în urma căderii însă în aceste momente nu se știe dacă bărbatul s-a sinucis, ar fi căzut din greșeală sau a fost împins. Totuși, polițiștii au deschis deja un dosar pentru ucidere din culpă, pentru a afla ce s-a întâmplat cu exactitate.

Potrivit Dejeanul.ro, bărbatul a fost polițist în Gherla însă din anul 2018, a fost trecut în rezervă din cauza unor probleme de comportament.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
UPDATE. Mopedist spaniol luat pe capotă în Gheorgheni

Un tânăr șofer a intrat în coliziune cu un motociclist, astăzi (06.04.2021) în jurul orei13:00, pe strada Liviu Rebreanu din...

Închide