Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Bărbat decedat în Gherla după ce a căzut de la înălțime

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din localitatea Gherla a decedat după ce a căzut de la înălțime. Cadrele medicale sosite la fața locului nu au mai putut face nimic, întrucât, leziunile suferite erau incompatibile cu viața.

Un bărbat în stare inconștientă a fost găsit marți dimineața, pe o alee dintre blocurile de pe strada Dunării din localitatea Gherla.

În jurul orei 06.25, Poliția municipiului Gherla a fost sesizată cu privire la faptul că pe o stradă din municipiu a fost observat un bărbat în stare de inconștiență.

Potrivit Gherlainfo, Poliția municipiului Gherla a ajuns la fața locului în jurul orei 6:25, aceștia au găsit un bărbat în stare inconștientă, cadrele medicale nu au putut din păcate să îl salveze pe bărbat.

Autoritățile care au cercetat cazul au declarat faptul că bărbatul de 30 de ani ar fi căzut de la înălțime. În momentul de față sunt efectuate cercetări pentru a afla cu exactitate cum a avut loc nefericitul eveniment, un dosar penal a fost întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

SURSĂ: Gherlainfo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Când se va da startul sezonului de nunți în 2021? Iată care sunt condițiile

70% din cuplurile care au vrut să se căsătorească în ultimul an și-au amânat nunțile. Ceilalți au făcut ceremonii restrânse,...

Închide