Ultima actualizare: 22.5.2024
Locale

Razie de amploare a Poliției în Cluj-Napoca. Amenzi de peste 58.000 de lei

La data de 31 martie a.c., sub autoritatea Instituției Prefectului, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, Grupării mobile Ștefan Cicio Pop, poliţişti locali, și reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, au continuat activitățile în vederea limitării răspândirii virusului COVID-19.

 Peste 600 de forțe au acționat în sistem integrat, fiind controlate zonele aglomerate, societăți comerciale, baruri, terase și săli de jocuri de noroc, de pe raza întregului județ.

În cadrul acțiunilor desfășurate, au fost legitimate peste  1.640 de persoane și au fost verificate peste 146 de societăți comerciale.

Totodată, au fost oprite pentru control 201 mijloace de transport persoane, fiind verificat modul în care, sunt respectate măsurile de protecție pentru prevenirea răspândiri virusului COVID-19.

Nerespectarea măsurilor instituite în contextul pandemiei de Coronavirus au condus la aplicarea unui număr de 179 sancțiuni contravenționale, în valoare de 58.100 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Rata de incidență a crescut în Cluj-Napoca. Vor fi introduse noi restricții?

Municipiul Cluj-Napoca a trecut astăzi de rata de incidență de 7,5‰ de locuitori. Acest prag reprezintă introducerea a noi restricții...

Închide