Ultima actualizare: Wednesday at 13:24
Locale

Studentă de 19 ani din Cluj, despre ce conține vaccinul, mesaj dur pentru Cîțu

Diana Paul, o studentă de 19 de ani de la Facultatea de Istorie, în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj a răspuns la provocarea lansată de premierul Florin Cîțu ,, ce conține vaccinul anti-Covid”, tânăra a răspuns printr-un videoclip postat pe youtube, spunând că vaccinul conține ,, frică, bănuială generalizată și șmecheria atotputernică”

Studenta a fost invitată la emisiunea ,,Subiectiv” de la Antena3, unde a explicat de a determinat-o să răspundă acestei provocări.

„Povestea lui a început cu ceva timp în urmă când am observat acest conflict din societatea noastră, conflict real legată de măsurile luate împotriva pandemiei, conflict creat de vaccin și de persoanele care susțin vaccinul și persoanele care nu susțin vaccinul sau persoanele vaccinate și nevaccinate

„Nu mai putem trăi în pace și începem să ne acuzăm unii pe alții”

Mi-am dat seama că este atât de multă ură și atât de multă controversă și, cumva, am început să ne dușmănim să nu ne mai respectăm alegerile și acesta a fost primul factor, suferința aceasta din societate de faptul că noi nu mai putem trăi în pace și începem să ne acuzăm unii pe alții. După aceea am început să aud la radio, prin autobuze, prin alte părți reclame cu copii care spuneau ce înseamnă vaccinul pentru ei.

Eu am fost șocată că niște copii care, să fim sinceri nu au cum să cunoască ce este acela un vaccin, nu au înțelegerea de a discerne aceste lucruri, spun ce înseamnă vaccinul pentru ei și, cumva am devenit foarte frustrată pentru că este un abuz la adresa copilului.

Un abuz care conduce la manipulare și cumva aceste elemente cuplate de asemenea cu apelul domnului Cîțu către români să spunem ce înseamnă vaccinul pentru noi, au dus la realizarea acestui videoclip”, a spus tânăra.

„Vaccinul este o armă folosită împotriva oamenilor”

Întrebată dacă este împotriva vaccinului sau doar împotriva modului în care acesta este promovat, Diana Paul a precizat că nu este împotriva vaccinului ca element medical, ci împotriva răpirii alegerii de a face sau nu a vaccinul.

„Deci răpirea libertății, acest lucru mă deranjează pe mine, faptul că nu puteam alege dacă să ne vaccinăm sau să nu ne vaccinăm, pentru că vaccinul în esența lui este un lucru bun.

Dar în momentul în care noi suntem forțați să facem acest lucru, bineînțeles în contextul actual unde este foarte multă minciună, nesiguranță lumea se teme de ce efecte ar putea avea în viitor, cumva vaccinul a devenit o armă foarte periculoasă la adresa oamenilor. Pe mine asta mă deranjează că, oamenii nu sunt lăsați să aleagă dacă  vor sau nu vor să se vaccineze.

Este o armă pentru că suntem agresați dacă nu te vaccinezi nu poţi să faci asta şi asta și asta și ni se spune că vaccinul este opțional, dar ni se impun atât de multe condiții.

Observi și acum ce s-a întâmplat la UMF Iași, ce se întâmplă la UMF Cluj ce s-a întâmplat la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj. Studenții pur și simplu au fost nevoiți să se vaccineze pentru a face lucruri sau nu li s-a dat voie să facă anumite lucruri dacă nu s-au vaccinat. Vaccinul a devenit o condiție, nu este opțional este un lucru obligatoriu pentru că suntem condiționați de el să facem anumite lucruri”, a mai explicat Diana Paul.

SURSĂ: Antena3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Șofer surprins pe contrasens la intrare pe Autostrada Transilvaniei

Un șofer a fost filmat la Nădășelu în timp ce intra pe Autostrada A3 pe contrasens, incidentul a avut loc...

Închide