Ultima actualizare: ieri, 11:08
Locale

Bărbat mușcat de viperă, ca să se răzbune, l-a mușcat înapoi pe șarpe

Un bărbat din India a fost mușcat de către un șarpe, pentru a se răzbuna, acesta a luat șarpele în mână și l-a mușcat înapoi, până când animalul a murit, potrivit The Independent.

Kishore Badra, din satul Gambharipatia din districtul Jajpur, în estul statului indian Odisha, se întorcea acasă după ce terminase munca pe un câmp de orez miercuri, când un șarpe l-a mușcat de picior.

Este recomandabil să consultați un medic imediat după o mușcătură de șarpe. Cu toate acestea, bărbatul a căutat să se „răzbune” și a prins șarpele, după care l-a mușcat în mod repetat, omorându-l în acest proces.

„Ceva m-a mușcat de picior în timp ce mă întorceam acasă pe jos aseară. Mi-am aprins lanterna și am descoperit că era un șarpe krait veninos”, a declarat Badra pentru agenția de presă Press Trust of India. „Pentru a mă răzbuna, am luat șarpele în mâini și l-am mușcat în mod repetat, omorând vipera pe loc”, a spus el.

„Chiar dacă am mușcat kraitul otrăvitor, nu am simțit nicio dificultate. M-am dus la un vraci localnic care locuiește în apropierea satului și m-am vindecat”, a declarat el.

Kraitul este un șarpe veninos, înalt de un metru și jumătate, care se găsește în sudul și sud-estul Asiei. Se crede că este mai activ în timpul nopții. Mușcăturile de șarpe sunt, de obicei, periculoase, iar o mușcătură de șarpe veninos poate, de asemenea, să pună în pericol viața unei persoane sau să o incapaciteze.

India înregistrează cel mai mare număr de decese legate de mușcăturile de șarpe din lume, cu o medie de 58.000 pe an.

SURSĂ: Alephnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Femeie violată într-o cameră de hotel din centrul Clujului

O femeie de 49 de ani, a fost violată într-o cameră de hotel din centrul Clujului. Tânărul de 25 de...

Închide